Om oss

Dags att städa? Vi ska på den här sidan ge dig goda råd om hur du kan förenkla städningen i ditt hem och skapa en mer positiv bild kring denna absoluta nödvändighet.

Vi vill ge dig tips om rutiner som gör städningen roligare. Vad sägs om ett glas vin, lite bra musik i bakgrunden och att städningen sker på torsdagkväll snarare än under helgen? Utöver detta ska vi även ge rena husmorstips och skriva om i vilken ordningsföljd man bäst städar i. Givetvis gäller detta hela huset – från badrum vidare till kök, hall och vardagsrum. Rutiner, metoder och struktur: genom detta kan städningen bli både effektivare och roligare.

Är du intresserad av att använda rut-avdraget för hemstädning? Du är långt ifrån ensam. Fler väljer denna lösning och kan därigenom få tid över till annat – och utan att betala för mycket pengar. Vi ska titta närmare på hur man ska tänka gällande hemstädning, hur Rut fungerar samt vilka andra tjänster som räknas som hushållsnära. Vi kommer även att titta närmare på företag inom städning och hur du ska veta vilka som är seriösa och vilka som inte alls håller den kvalitet man har rätt att förvänta sig som kund.

Kort sagt: vi kommer att skriva om städning och lägga hela vår kunskap och erfarenhet bakom texterna. Vi som skriver har spenderat hela vårt yrkesliv på just städning och vi driver idag flera städföretag runt om i Sverige. Vi kan, helt enkelt, allt om städning. Välkommen!