Kategorier
Hemstäd

Hemstädning i Uppsala underlättar din vardag

Har du svårt att hinna med städningen hemma? Att låta en städfirma i Uppsala ta hand om hemstädningen behöver inte kosta mycket. Här är några användbara tips.

Det är inte ovanligt att man skjuter upp hemstädningen när man är trött och det är mycket att göra. Men det ska man helst inte göra då hemmet är en plats för återhämtning. Dammråttor, disk och en tvättkorg som svämmar kan också ge upphov till irritation och gräl. Att ta hjälp av en städfirma är en fin present till sig själv och sin familj.

Det fina med hemstädning är att man själv bestämmer hur ofta man vill ha städat, men vanligt är en gång i veckan eller varannan vecka. I en hemstädning ingår dammtorkning, dammsugning av stoppade möbler och golv, samt moppning av golv. Kök och badrum städas extra noga då det oftast är där som det är smutsigast. Alla vitvaror torkas utvändigt och papperskorgarna töms.

Så mycket kostar hemstädning i Uppsala

Att ta hjälp med hemstädningen behöver inte kosta så mycket då man kan använda sig av rutavdraget. Priset baseras på hur många rum bostaden har men det kan löna sig att ta in offerter från några olika städfirmor i Uppsala och jämföra. Hos de flesta städföretag kan man även köpa till olika extratjänster som tvätt och strykning, fönsterputsning, blomvattning med mera. Vissa firmor har också som policy att det alltid är samma person som kommer och städar. 

Det vanliga är att man prenumererar löpande på städningen och att den rullar på tills den dag man säger upp tjänsten. Men innan man tecknar ett städavtal med en firma måste man ta referenser och även kontrollera dessa. Det är viktigt att den städfirma man anlitar har en skadeförsäkring, annars kan man inte få ersättning för eventuella skador som uppstår vid städningen.

För att kunna få mer information om hemstädning i Uppsala besök denna hemsida: hemstädninguppsala.se